Champignon

Carpaccio van champignons met gegratineerde roomspinazie

CARPACCIO VAN CHAMPIGNONS MET GEGRATINEERDE ROOMSPINAZIE CARPACCIOVAN CHAMPIGNONS MET GEGRATINEERDE ROOMSPINAZIE 500 g ChampignonsBertolli Evoo ZoutFür den Rahmspinat:500 g Spinazie100 g RoomPeper en zoutParmezaanse kaas Maak de champignons schoon en snijd ze in dunne plakjes.Voeg zout toe en zet opzij in een bakplaat totdat de spinazie met room klaar is.Voor de spinazie met [...]

Steak tartaar met een creme van wilde champignons

STEAK TARTAAR MET EEN CRÈME VAN WILDE CHAMPIGNONS STEAK TARTAAR MET EEN CRÈME VAN WILDE CHAMPIGNONS Voor de steak:300 g kalfsbiefstuk2 Rode uien20 g KappertjesTabascoPeper en zout naar smaakVoor de crème van wilde champignons:100 g Wilde champignons (naar keuze)60 ml RoomBertolli Olijfolie als smaak toevoeging Verwijder het buitenste vet van het vlees.Snijd [...]

Ga naar de bovenkant