Dinner

Gekonfijte kabeljauw met saffraan saus

  Gekonfijte kabeljauw met saffraan saus Gekonfijte kabeljauw met saffraan saus Voor de kabeljauw:800 g Kabeljauw filetBertolli EVOO1 teentje KnoflookVoor de saffraan-olijfolie sausDe olie waarin je de vis hebt bereid8 takjes SaffraanZout Bekijk of de kabeljauw graatloos is, verwijder eventuele graten.Snij de filet in stukken van ongeveer 200 gr ieder.Leg de moten in [...]

Tomatensoep

Tomatensoep Tomatensoep 4 Trostomaten3 Gegrilde rode paprika’s in olie1 Sjalot100 ml Bertolli olijfolie EVOO40 ml Sherry-azijn1 Teentje knoflook10 Blaadjes basilicumPepper en zout Snijd een klein kruisje in de onderkant van de tomaten en leg ze 30 seconden in kokend water. Laat ze 30 seconden in ijswater afkoelen en verwijder het vel.Doe alle [...]

Gemarineerde zalm met sesam

GEMARINEERDE ZALM MET SESAM GEMARINEERDEZALM MET SESAM Voor de marinade:200 ml Sojasaus5 g gember50 ml Bertolli EVOOVoor de zalm:600 g Zalmfilet200 g Sesamzaadjes Rasp de gember in de sojasaus en voeg de olijfolie toe.Leg de zalm in de marinade en laat 10 minuten intrekken.Haal de vis uit de marinade, bedek hem volledig [...]

Noedels met gambas in peterselie

NOEDELS MET GAMBA’S IN PETERSELIE NOEDELSMET GAMBA’S IN PETERSELIE Voor de noedels:200 g Noedels200 ml Visbouillon (water)4 gamba's10 Takjes saffraanZoutVoor depeterselie-olie:1 Bund Bosje verse peterselie3 Teentjes knoflookBertolli EVOO Schil eerst de gamba's, doe er zout op en schroei ze dicht in olie.Bak de helft van de noedels en zet ze opzij.Gebruik dezelfde [...]

Aubergine cannelloni met mozzarella

AUBERGINE CANNELLONI MET MOZZARELLA AUBERGINE CANNELLONI MET MOZZARELLA Voor de cannelloni:2 Aubergines2 Bollen mozzarellaVoor de bechamelsaus:40 g Bloem40 ml Bertolli EVOO500 ml Volle melkZout10 Blaadjes verse basilicum Schil de aubergine en verwijder de onder- en bovenkant zodat elke aubergine de vorm van een rechthoekige stam krijgt.Snijd de aubergine in dunne plakjes, schroei ze [...]

Gemarineerde mosselen met sinaasappel

GEMARINEERDE MOSSELEN MET SINAASAPPEL GEMARINEERDEMOSSELEN MET SINAASAPPEL 500 g Mosselen (schoongemaakt)200 ml Bertolli Evoo60 ml Bertolli Witte Azijn1 Sinaasappel, sap en schil1 Limoen, schil5 g Paprikapoeder1 Wortel3 Sjalotten uitjes Verwarm de olijfolie, wijnazijn, sinaasappelschil, limoenschil en paprikapoeder met de groenten in een sauspan (de wortel moet in vier gesneden zijn en de [...]

Carpaccio van champignons met gegratineerde roomspinazie

CARPACCIO VAN CHAMPIGNONS MET GEGRATINEERDE ROOMSPINAZIE CARPACCIOVAN CHAMPIGNONS MET GEGRATINEERDE ROOMSPINAZIE 500 g ChampignonsBertolli Evoo ZoutFür den Rahmspinat:500 g Spinazie100 g RoomPeper en zoutParmezaanse kaas Maak de champignons schoon en snijd ze in dunne plakjes.Voeg zout toe en zet opzij in een bakplaat totdat de spinazie met room klaar is.Voor de spinazie met [...]

Rucolasalade met granaatappelvinaigrette en noten

RUCOLASALADE MET GRANAATAPPELVINAIGRETTE EN NOTEN RUCOLASALADE MET GRANAATAPPELVINAIGRETTE EN NOTEN 200 ml Bertolli Evoo50 ml Bertolli Balsamicoazijn1 Granaatappel60 g Pijnboompitten60 g WalnotenKerstomaatjesZoutRucola Giet de balsamicoazijn en de olijfolie in een kom en mix.Karamelliseer ondertussen de kerstomaatjes ongeveer 5minuten in Bertolli EVOO.Hak de walnoten fijn. Meng alle ingrediënten in de kom met een [...]

Gegrilde baby inktvis met inktmayonaise

GEGRILDE BABY-INKTVIS MET INKTMAYONAISE GEGRILDE BABY-INKTVIS MET INKTMAYONAISE Voor de baby-inktvis:12 Middelgrote inktvissen of octopussen2 Teentjes knoflookPeterselieBertolli EvooZoutVoor de mayonnaise:1 Ei100 ml Milde olijfolieSap van 1 citroenZout4 Zakjes inkt Maak de inktvis schoon en zet hem opzij.Hak of plet de knoflook en peterselie met de BertolliEVOO.Zout de inktvis, schroei hem in een [...]

Grapefruit Ceviche

GRAPEFRUIT CEVICHE GRAPEFRUIT CEVICHE 400 g Zeebrasem (halfvette vis), schoongemaakt1 Bund Bosje koriander1 Grapefruit4 Limoenen30 ml Bertolli EVOO1 Rode uiZoutTijgermelk (dezelfde ingrediënten vermengd met visbouillon) Voor de ceviche: Ontgraat de filets goed en snijd ze in stukjes van ongeveer 2 cm. Zet ze opzij.Gebruik de visgraten om een visbouillon te maken door [...]

Kalfsscaloppini met saffraan

KALFSSCALOPPINI MET SAFFRAAN KALFSSCALOPPINI MET SAFFRAAN 8 kalfskoteletten5 Theelepels Bertolli Extra Vergine olijfolie1 Zakje saffraan1 dl Marsalawijn1 dl Witte wijn50 gr BloemPeper en zout Doe de Marsalawijn en de witte wijn samen in een glas en los de saffraan in het mengsel op.Zet 10 minuten opzij.Snijd de kalfskoteletten doormidden en gebruik indien [...]

Ga naar de bovenkant