Groenten

Tomatensoep

Tomatensoep Tomatensoep 4 Trostomaten3 Gegrilde rode paprika’s in olie1 Sjalot100 ml Bertolli olijfolie EVOO40 ml Sherry-azijn1 Teentje knoflook10 Blaadjes basilicumPepper en zout Snijd een klein kruisje in de onderkant van de tomaten en leg ze 30 seconden in kokend water. Laat ze 30 seconden in ijswater afkoelen en verwijder het vel.Doe alle [...]

Aubergine cannelloni met mozzarella

AUBERGINE CANNELLONI MET MOZZARELLA AUBERGINE CANNELLONI MET MOZZARELLA Voor de cannelloni:2 Aubergines2 Bollen mozzarellaVoor de bechamelsaus:40 g Bloem40 ml Bertolli EVOO500 ml Volle melkZout10 Blaadjes verse basilicum Schil de aubergine en verwijder de onder- en bovenkant zodat elke aubergine de vorm van een rechthoekige stam krijgt.Snijd de aubergine in dunne plakjes, schroei ze [...]

Carpaccio van champignons met gegratineerde roomspinazie

CARPACCIO VAN CHAMPIGNONS MET GEGRATINEERDE ROOMSPINAZIE CARPACCIOVAN CHAMPIGNONS MET GEGRATINEERDE ROOMSPINAZIE 500 g ChampignonsBertolli Evoo ZoutFür den Rahmspinat:500 g Spinazie100 g RoomPeper en zoutParmezaanse kaas Maak de champignons schoon en snijd ze in dunne plakjes.Voeg zout toe en zet opzij in een bakplaat totdat de spinazie met room klaar is.Voor de spinazie met [...]

Rucolasalade met granaatappelvinaigrette en noten

RUCOLASALADE MET GRANAATAPPELVINAIGRETTE EN NOTEN RUCOLASALADE MET GRANAATAPPELVINAIGRETTE EN NOTEN 200 ml Bertolli Evoo50 ml Bertolli Balsamicoazijn1 Granaatappel60 g Pijnboompitten60 g WalnotenKerstomaatjesZoutRucola Giet de balsamicoazijn en de olijfolie in een kom en mix.Karamelliseer ondertussen de kerstomaatjes ongeveer 5minuten in Bertolli EVOO.Hak de walnoten fijn. Meng alle ingrediënten in de kom met een [...]

Empanadas- met provolone en kerstomaatjes

EMPANADA’S MET PROVOLONE EN KERSTOMAATJES EMPANADA’S MET PROVOLONE EN KERSTOMAATJES Voor de empanada’s:300 g Bloem90 ml Bertolli EVOO90 g Witte wijn10 g ZoutVoor de vulling:10 kerstomaatjes200 g Provolone kaasOregano1 Ei mbt sluiten empanada’s Voor de empanada's Meng alle empanada ingrediënten samen tot een het deeg egaal en glad is. Spreid het deeg [...]

Rode tonijnfilet met russische salade

RODE TONIJNFILET MET RUSSISCHE SALADE RODE TONIJNFILET MET RUSSISCHE SALADE Voor de tonijn:400 g rode tonijnfilet (ontdooid)Zout naar smaakBertolli EVOOVoor de Russische salade:2 kleine aardappelen1 Wortel6 Radijsjes3 AugurkenMayonaise (ei, citroensap, zout en Bertolli EVOO) Snijd de radijsjes in dunne plakjes en leg ze in ijswater.Snijd de aardappelen en wortels in kleine stukjes [...]

Ga naar de bovenkant