• Grapefruit Ceviche
  • Grapefruit Ceviche mit BERTOLLI
Bereidingstijd 20 minuten
Recept printen

Ingrediënten

  • 400 g Zeebrasem (halfvette vis), schoongemaakt
  • 1 Bund Bosje koriander
  • 1 Grapefruit
  • 4 Limoenen
  • 30 ml Bertolli EVOO
  • 1 Rode ui
  • Zout
  • Tijgermelk (dezelfde ingrediënten vermengd met visbouillon)

Bereiding

  • Voor de ceviche: Ontgraat de filets goed en snijd ze in stukjes van ongeveer 2 cm. Zet ze opzij.
  • Gebruik de visgraten om een visbouillon te maken door ze10 minuten te koken.
  • Zeef de bouillon en zet hem opzij voor de tijgermelk.
  • Snijd de helft van de ui in dunne ringen en zet deze opzij om ze bij de ceviche op te dienen.
  • Voor de tijgermelk: Meng in een blender het sap van de limoenen en de grapefruit, de rest van de ui en de helft van de korianderblaadjes (zonder steeltjes).
  • Blend samen met de gezeefde bouillon. Mix de vis door de ceviche en voeg zout naar smaak toe.