• Olivenölbrot BERTOLLI mit Weintrauben und Blauschimmelkäse
Bereidingstijd 20 minuten
Recept printen

Ingrediënten

  • 300 g Bloem
  • 40 ml BERTOLLI EVOO
  • 7 g Zout
  • 10 g Suiker
  • 3 g Bakpoeder
  • 275 ml Melk
  • Blauwe kaas, in blokjes
  • Druiven

Bereiding

  • Voor het olijfoliebrood: Neem alle ingrediënten behalve de kaas en de druiven en meng ze tot een uniform deeg.
  • Spreid het deeg uit op een bakplaat en besprenkel met olijfolie.
  • Leg de druiven op een bakplaat en besprenkel met olijfolie. Bak beide platen 6-7 minuten op 230º C.
  • Leg de blokjes blauwe kaas op het brood terwijl dit nog warmis, zodat de kaas wat smelt.
  • Laat het brood afkoelen en leg tot slot de druiven erop.