• Schokoladen-kürbiskuchen
  • Schokoladen-Kürbiskuchen saftig mit BERTOLLI Olivenöl Cucina
Bereidingstijd 20 minuten
Recept printen

Ingrediënten

  • 125 g Bloem
  • 125 g Bertolli EVOO
  • 10 g Cacaopoeder
  • 5 g Zout
  • 125 g Suiker
  • 150 g Pompoen
  • 2 g Bakpoeder
  • 2 Eieren

Bereiding

  • Meng het ei goed met de suiker en klop het geheel tot er belletjes ontstaan. Voeg langzaam de olijfolie toe terwijl je het mengsel blijft roeren.
  • Voeg de rest van de ingrediënten toe en meng het geheel goed met een garde. Rasp de pompoen en mix door het beslag.
  • Giet het in een cakevorm bedekt met bakpapier en bak 15minuten op 180º C. in een voorverwarmde oven.
  • Laat afkoelen en haal de cake uit de vorm.