Bertolli Premium Ed. Green (blend CB318)

Deze zuivere, evenwichtige olijfolie met een hint van groen fruit wordt zonder haast gemaakt. Terug naar de waardering van het authentieke van de eenvoudige dingen.

Inderdaad, passie en de zoektocht naar evenwicht zijn soms de beste ingrediënten voor olijfolie. Op deze manier maakten wij al ontelbare keren olijfolie. Zo verdienden we het vertrouwen van gebruiker. Met het evenwicht van een uitgesproken artisjok-aroma en -smaak in combinatie met het toetsen van aromatische kruiden en citrus. Zo eenvoudig is het. Met liefde en passie voor wat we doen bij het vinden van de evenwichtige essentie tussen bitterheid en scherpte.

Bertolli Premium Ed. Green (blend CB318)

Awards

18

De beste olijfolieselectie, onze ervaring van meer dan 150 jaar en onze passie voor ons werk zijn alles wat we nodig hebben om merk nummer 1 van de wereld te zijn.

Ontdek onze extra vierge olijfolie, meermaals bekroond tijdens de belangrijkste wedstrijden ter wereld.

(Helaas is dit product op dit moment niet verkrijgbaar in Nederland en België)

Bertolli Premium Ed. Black (blend CB318)

Bertolli Premium Ed. Black (blend CB318)

Soms betekent sterk zijn geen angst hebben. Onbevreesd genieten van het diepe groen met een sterke grassmaak. Onbevreesd de angst in de ogen kijken. De juiste olijfolie vinden op basis van keuze, niet op goed geluk.

Onbevreesd om groene groenten, tomatenblad, artisjok, bananenblad en avocado te combineren. Als je met logica en doelgerichtheid nieuwe dingen uitprobeert en er ook je gevoel in legt, besef je dat je je angst moet laten varen om die typische aangename bitterheid in combinatie met die lange peperachtige afdronk te vinden. Want eerlijk gezegd hebben we met de blend van Picual, Picudo Cobrançosa en Nocellara de Belice al alles wat we nodig hebben.

(Helaas is dit product op dit moment niet verkrijgbaar in Nederland en België)