Recept printen
Ingrediënten
- 400 g Zeebrasem (halfvette vis), schoongemaakt
- 1 Bund Bosje koriander
- 1 Grapefruit
- 4 Limoenen
- 30 ml Bertolli EVOO
- 1 Rode ui
- Zout
- Tijgermelk (dezelfde ingrediënten vermengd met visbouillon)
Bereiding
- Voor de ceviche: Ontgraat de filets goed en snijd ze in stukjes van ongeveer 2 cm. Zet ze opzij.
- Gebruik de visgraten om een visbouillon te maken door ze10 minuten te koken.
- Zeef de bouillon en zet hem opzij voor de tijgermelk.
- Snijd de helft van de ui in dunne ringen en zet deze opzij om ze bij de ceviche op te dienen.
- Voor de tijgermelk: Meng in een blender het sap van de limoenen en de grapefruit, de rest van de ui en de helft van de korianderblaadjes (zonder steeltjes).
- Blend samen met de gezeefde bouillon. Mix de vis door de ceviche en voeg zout naar smaak toe.