Recept printen
Ingrediënten
Voor de cannelloni:
- 2 Aubergines
- 2 Bollen mozzarella
Voor de bechamelsaus:
- 40 g Bloem
- 40 ml Bertolli EVOO
- 500 ml Volle melk
- Zout
- 10 Blaadjes verse basilicum
Bereiding
- Schil de aubergine en verwijder de onder- en bovenkant zodat elke aubergine de vorm van een rechthoekige stam krijgt.
- Snijd de aubergine in dunne plakjes, schroei ze dicht op de grill en rol ze om de stukken mozzarella (snijd elke bol mozzarella in 6stukken).
- Voor de bechamelsaus: Doe de olijfolie in een sauspan en voeg de bloem toe.
- Klop het mengsel met een garde tot een romig papje ontstaat.
- Voeg de melk aan het bloemmengsel toe. Blijf hierbij roeren totdat de saus verdikt.
- Doe de saus over de cannelloni en gril het geheel in de oven op 200º C.
- Snijd tot slot de basilicumblaadjes in reepjes en verdeel ze over de cannelloni.