• Auberginen Cannelloni
  • Auberginen Cannelloni mit Mozzarella
Bereidingstijd 20 minuten
Recept printen

Ingrediënten

Voor de cannelloni:

  • 2 Aubergines
  • 2 Bollen mozzarella

Voor de bechamelsaus:

  • 40 g Bloem
  • 40 ml Bertolli EVOO
  • 500 ml Volle melk
  • Zout
  • 10 Blaadjes verse basilicum

Bereiding

  • Schil de aubergine en verwijder de onder- en bovenkant zodat elke aubergine de vorm van een rechthoekige stam krijgt.
  • Snijd de aubergine in dunne plakjes, schroei ze dicht op de grill en rol ze om de stukken mozzarella (snijd elke bol mozzarella in 6stukken).
  • Voor de bechamelsaus: Doe de olijfolie in een sauspan en voeg de bloem toe.
  • Klop het mengsel met een garde tot een romig papje ontstaat.
  • Voeg de melk aan het bloemmengsel toe. Blijf hierbij roeren totdat de saus verdikt.
  • Doe de saus over de cannelloni en gril het geheel in de oven op 200º C.
  • Snijd tot slot de basilicumblaadjes in reepjes en verdeel ze over de cannelloni.