Recept printen
Ingrediënten
Voor de avocado:
- 2 Avocado's
- Zout en peper
Voor de limoenolie:
- 100 ml Bertolli EVOO
- Rasp van 2 limoenen
- 4 Eieren
Bereiding
- Schil de avocado's en snijd ze in stukken.
- Kruid ze met peper en zout, voeg enkele druppels limoensap toe en zet opzij.
- Voor de olie met limoen: Doe de olie in een sauspan en rasp de schil van de limoenen erdoorheen. Verwarm 10 minuten op een laag vuur.
- Voor de eieren: Breng water aan de kook. Breek ondertussen elk ei in een stuk plastic folie.
- Sluit en draai het folie rond het ei totdat het eierpakket goed gesloten is (herhaal dit proces met alle 4 de eieren).
- Pocheer de eieren 5 minuten en haal ze uit het water.Verdeel de avocado in bakjes en leg het gepocheerde ei er bovenop. Serveer met toast.