• Champignon Carpaccio
  • Champignon-Carpaccio mit Rahmspinat Zutaten
Bereidingstijd 15 minuten
Recept printen

Ingrediënten

  • 500 g Champignons
  • Bertolli Evoo 
  • Zout

Für den Rahmspinat:

  • 500 g Spinazie
  • 100 g Room
  • Peper en zout
  • Parmezaanse kaas

Bereiding

  • Maak de champignons schoon en snijd ze in dunne plakjes.
  • Voeg zout toe en zet opzij in een bakplaat totdat de spinazie met room klaar is.
  • Voor de spinazie met room: Kook de spinazie 2 minuten, zeef de spinazie zo droog mogelijk.
  • Doe de room en de spinazie in een blender en pureer deze met peper en zout.
  • Verdeel de spinazie puree over de champignons en garneer met Parmezaanse kaas. Plaats de bakplaat in de oven en gril het 5 minuten op 200º C.