• Miesmuscheln mariniert
  • Miesmuscheln mit Orange Zutaten
Bereidingstijd 20 minuten
Recept printen

Ingrediënten

  • 500 g Mosselen (schoongemaakt)
  • 200 ml Bertolli EVOO
  • 60 ml Bertolli Witte Azijn
  • 1 Sinaasappel, sap en schil
  • 1 Limoen, schil
  • 5 g Paprikapoeder
  • 1 Wortel
  • 3 Sjalotten uitjes

Bereiding

  • Verwarm de olijfolie, wijnazijn, sinaasappelschil, limoenschil en paprikapoeder met de groenten in een sauspan (de wortel moet in vier gesneden zijn en de sjalotten in twee).
  • Laat de mosselen in de marinade openen en zet ze zonderde schelpen opzij.
  • Haal de marinade van het vuur, zeef deze, snijd de groenten naar wens en voeg het sap van de sinaasappel toe.
  • Doe de mosselen en groenten in de marinade en serveer.