Recept printen
Ingrediënten
- 8 kalfskoteletten
- 5 Theelepels Bertolli Extra Vergine olijfolie
- 1 Zakje saffraan
- 1 dl Marsalawijn
- 1 dl Witte wijn
- 50 gr Bloem
- Peper en zout
Bereiding
- Doe de Marsalawijn en de witte wijn samen in een glas en los de saffraan in het mengsel op.
- Zet 10 minuten opzij.
- Snijd de kalfskoteletten doormidden en gebruik indien nodig een vleeshamer om ze plat te maken.
- Bedek daarna beide kanten van de koteletten met bloem.
- Verwarm olie in een grote bakpan en leg de koteletten erin.
- Bak ze ongeveer 5 minuten totdat ze goudbruin zijn en draai ze dan om.
- Voeg peper en zout toe en giet de wijn met saffraan erover.
- Laat de saus inkoken en draai de koteletten erin om zesmaak te geven. Dien de koteletten met de saus op.