Marinade

Gekonfijte kabeljauw met saffraan saus

  Gekonfijte kabeljauw met saffraan saus Gekonfijte kabeljauw met saffraan saus Voor de kabeljauw:800 g Kabeljauw filetBertolli EVOO1 teentje KnoflookVoor de saffraan-olijfolie sausDe olie waarin je de vis hebt bereid8 takjes SaffraanZout Bekijk of de kabeljauw graatloos is, verwijder eventuele graten.Snij de filet in stukken van ongeveer 200 gr ieder.Leg de moten in [...]

Gemarineerde zalm met sesam

GEMARINEERDE ZALM MET SESAM GEMARINEERDEZALM MET SESAM Voor de marinade:200 ml Sojasaus5 g gember50 ml Bertolli EVOOVoor de zalm:600 g Zalmfilet200 g Sesamzaadjes Rasp de gember in de sojasaus en voeg de olijfolie toe.Leg de zalm in de marinade en laat 10 minuten intrekken.Haal de vis uit de marinade, bedek hem volledig [...]

Gemarineerde mosselen met sinaasappel

GEMARINEERDE MOSSELEN MET SINAASAPPEL GEMARINEERDEMOSSELEN MET SINAASAPPEL 500 g Mosselen (schoongemaakt)200 ml Bertolli Evoo60 ml Bertolli Witte Azijn1 Sinaasappel, sap en schil1 Limoen, schil5 g Paprikapoeder1 Wortel3 Sjalotten uitjes Verwarm de olijfolie, wijnazijn, sinaasappelschil, limoenschil en paprikapoeder met de groenten in een sauspan (de wortel moet in vier gesneden zijn en de [...]

Ga naar de bovenkant