Gewone bereiding

Gekonfijte kabeljauw met saffraan saus

  Gekonfijte kabeljauw met saffraan saus Gekonfijte kabeljauw met saffraan saus Voor de kabeljauw:800 g Kabeljauw filetBertolli EVOO1 teentje KnoflookVoor de saffraan-olijfolie sausDe olie waarin je de vis hebt bereid8 takjes SaffraanZout Bekijk of de kabeljauw graatloos is, verwijder eventuele graten.Snij de filet in stukken van ongeveer 200 gr ieder.Leg de moten in [...]

Pure Chocolade met pistache crème dessert

  PURE CHOCOLADE MET PISTACHE CRÈME DESSERT PURECHOCOLADE MET PISTACHE CRÈME DESSERT Voor het dessert:185 g Gecondenseerde melk110 g Bruine suiker20 g Bertolli EVOO120 g Pure chocolade (80%)Voor pistache crème50 g Pistache nootjes uit de schilBertolli EVOO Voor het dessert; schenk gecondenseerde melk in een panen voeg de bruine suiker toe, kook al [...]

Gemarineerde zalm met sesam

GEMARINEERDE ZALM MET SESAM GEMARINEERDEZALM MET SESAM Voor de marinade:200 ml Sojasaus5 g gember50 ml Bertolli EVOOVoor de zalm:600 g Zalmfilet200 g Sesamzaadjes Rasp de gember in de sojasaus en voeg de olijfolie toe.Leg de zalm in de marinade en laat 10 minuten intrekken.Haal de vis uit de marinade, bedek hem volledig [...]

Avocado, limoenolie en gepocheerd ei

AVOCADO, LIMOENOLIE EN GEPOCHEERD EI AVOCADO,LIMOENOLIE EN GEPOCHEERD EI Voor de avocado:2 Avocado'sZout en peperVoor de limoenolie:100 ml Bertolli EVOORasp van 2 limoenen4 Eieren Schil de avocado's en snijd ze in stukken.Kruid ze met peper en zout, voeg enkele druppels limoensap toe en zet opzij.Voor de olie met limoen: Doe de olie [...]

Noedels met gambas in peterselie

NOEDELS MET GAMBA’S IN PETERSELIE NOEDELSMET GAMBA’S IN PETERSELIE Voor de noedels:200 g Noedels200 ml Visbouillon (water)4 gamba's10 Takjes saffraanZoutVoor depeterselie-olie:1 Bund Bosje verse peterselie3 Teentjes knoflookBertolli EVOO Schil eerst de gamba's, doe er zout op en schroei ze dicht in olie.Bak de helft van de noedels en zet ze opzij.Gebruik dezelfde [...]

Aubergine cannelloni met mozzarella

AUBERGINE CANNELLONI MET MOZZARELLA AUBERGINE CANNELLONI MET MOZZARELLA Voor de cannelloni:2 Aubergines2 Bollen mozzarellaVoor de bechamelsaus:40 g Bloem40 ml Bertolli EVOO500 ml Volle melkZout10 Blaadjes verse basilicum Schil de aubergine en verwijder de onder- en bovenkant zodat elke aubergine de vorm van een rechthoekige stam krijgt.Snijd de aubergine in dunne plakjes, schroei ze [...]

Chocolade brownie met bieten en olijfolie

CHOCOLADEBROWNIE MET BIETEN EN OLIJFOLIE CHOCOLADEBROWNIEMET BIETEN EN OLIJFOLIE 100 g Pure chocolade85 ml Bertolli Evoo2 Eieren250 g Suiker83 g Bloem2 g bakpoeder100 g Gekookte bieten Smelt de pure chocolade en meng het met een garde samen met de olijfolie.Klop in een aparte kom de eieren, suiker en een snuifje zout.Doe de [...]

Gemarineerde mosselen met sinaasappel

GEMARINEERDE MOSSELEN MET SINAASAPPEL GEMARINEERDEMOSSELEN MET SINAASAPPEL 500 g Mosselen (schoongemaakt)200 ml Bertolli Evoo60 ml Bertolli Witte Azijn1 Sinaasappel, sap en schil1 Limoen, schil5 g Paprikapoeder1 Wortel3 Sjalotten uitjes Verwarm de olijfolie, wijnazijn, sinaasappelschil, limoenschil en paprikapoeder met de groenten in een sauspan (de wortel moet in vier gesneden zijn en de [...]

Carpaccio van champignons met gegratineerde roomspinazie

CARPACCIO VAN CHAMPIGNONS MET GEGRATINEERDE ROOMSPINAZIE CARPACCIOVAN CHAMPIGNONS MET GEGRATINEERDE ROOMSPINAZIE 500 g ChampignonsBertolli Evoo ZoutFür den Rahmspinat:500 g Spinazie100 g RoomPeper en zoutParmezaanse kaas Maak de champignons schoon en snijd ze in dunne plakjes.Voeg zout toe en zet opzij in een bakplaat totdat de spinazie met room klaar is.Voor de spinazie met [...]

Ga naar de bovenkant