Snel klaar

Pure Chocolade met pistache crème dessert

  PURE CHOCOLADE MET PISTACHE CRÈME DESSERT PURECHOCOLADE MET PISTACHE CRÈME DESSERT Voor het dessert:185 g Gecondenseerde melk110 g Bruine suiker20 g Bertolli EVOO120 g Pure chocolade (80%)Voor pistache crème50 g Pistache nootjes uit de schilBertolli EVOO Voor het dessert; schenk gecondenseerde melk in een panen voeg de bruine suiker toe, kook al [...]

Tomatensoep

Tomatensoep Tomatensoep 4 Trostomaten3 Gegrilde rode paprika’s in olie1 Sjalot100 ml Bertolli olijfolie EVOO40 ml Sherry-azijn1 Teentje knoflook10 Blaadjes basilicumPepper en zout Snijd een klein kruisje in de onderkant van de tomaten en leg ze 30 seconden in kokend water. Laat ze 30 seconden in ijswater afkoelen en verwijder het vel.Doe alle [...]

Rucolasalade met granaatappelvinaigrette en noten

RUCOLASALADE MET GRANAATAPPELVINAIGRETTE EN NOTEN RUCOLASALADE MET GRANAATAPPELVINAIGRETTE EN NOTEN 200 ml Bertolli Evoo50 ml Bertolli Balsamicoazijn1 Granaatappel60 g Pijnboompitten60 g WalnotenKerstomaatjesZoutRucola Giet de balsamicoazijn en de olijfolie in een kom en mix.Karamelliseer ondertussen de kerstomaatjes ongeveer 5minuten in Bertolli EVOO.Hak de walnoten fijn. Meng alle ingrediënten in de kom met een [...]

Ga naar de bovenkant