Tomaat

Tomatensoep

Tomatensoep Tomatensoep 4 Trostomaten3 Gegrilde rode paprika’s in olie1 Sjalot100 ml Bertolli olijfolie EVOO40 ml Sherry-azijn1 Teentje knoflook10 Blaadjes basilicumPepper en zout Snijd een klein kruisje in de onderkant van de tomaten en leg ze 30 seconden in kokend water. Laat ze 30 seconden in ijswater afkoelen en verwijder het vel.Doe alle [...]

Empanadas- met provolone en kerstomaatjes

EMPANADA’S MET PROVOLONE EN KERSTOMAATJES EMPANADA’S MET PROVOLONE EN KERSTOMAATJES Voor de empanada’s:300 g Bloem90 ml Bertolli EVOO90 g Witte wijn10 g ZoutVoor de vulling:10 kerstomaatjes200 g Provolone kaasOregano1 Ei mbt sluiten empanada’s Voor de empanada's Meng alle empanada ingrediënten samen tot een het deeg egaal en glad is. Spreid het deeg [...]

Ga naar de bovenkant