Olijfolie

Avocado, limoenolie en gepocheerd ei

AVOCADO, LIMOENOLIE EN GEPOCHEERD EI AVOCADO,LIMOENOLIE EN GEPOCHEERD EI Voor de avocado:2 Avocado'sZout en peperVoor de limoenolie:100 ml Bertolli EVOORasp van 2 limoenen4 Eieren Schil de avocado's en snijd ze in stukken.Kruid ze met peper en zout, voeg enkele druppels limoensap toe en zet opzij.Voor de olie met limoen: Doe de olie [...]

Noedels met gambas in peterselie

NOEDELS MET GAMBA’S IN PETERSELIE NOEDELSMET GAMBA’S IN PETERSELIE Voor de noedels:200 g Noedels200 ml Visbouillon (water)4 gamba's10 Takjes saffraanZoutVoor depeterselie-olie:1 Bund Bosje verse peterselie3 Teentjes knoflookBertolli EVOO Schil eerst de gamba's, doe er zout op en schroei ze dicht in olie.Bak de helft van de noedels en zet ze opzij.Gebruik dezelfde [...]

Chocolade brownie met bieten en olijfolie

CHOCOLADEBROWNIE MET BIETEN EN OLIJFOLIE CHOCOLADEBROWNIEMET BIETEN EN OLIJFOLIE 100 g Pure chocolade85 ml Bertolli Evoo2 Eieren250 g Suiker83 g Bloem2 g bakpoeder100 g Gekookte bieten Smelt de pure chocolade en meng het met een garde samen met de olijfolie.Klop in een aparte kom de eieren, suiker en een snuifje zout.Doe de [...]

Ga naar de bovenkant