Dinner

Steak tartaar met een creme van wilde champignons

STEAK TARTAAR MET EEN CRÈME VAN WILDE CHAMPIGNONS STEAK TARTAAR MET EEN CRÈME VAN WILDE CHAMPIGNONS Voor de steak:300 g kalfsbiefstuk2 Rode uien20 g KappertjesTabascoPeper en zout naar smaakVoor de crème van wilde champignons:100 g Wilde champignons (naar keuze)60 ml RoomBertolli Olijfolie als smaak toevoeging Verwijder het buitenste vet van het vlees.Snijd [...]

Rode tonijnfilet met russische salade

RODE TONIJNFILET MET RUSSISCHE SALADE RODE TONIJNFILET MET RUSSISCHE SALADE Voor de tonijn:400 g rode tonijnfilet (ontdooid)Zout naar smaakBertolli EVOOVoor de Russische salade:2 kleine aardappelen1 Wortel6 Radijsjes3 AugurkenMayonaise (ei, citroensap, zout en Bertolli EVOO) Snijd de radijsjes in dunne plakjes en leg ze in ijswater.Snijd de aardappelen en wortels in kleine stukjes [...]

Ga naar de bovenkant