Vlees

Kalfsscaloppini met saffraan

KALFSSCALOPPINI MET SAFFRAAN KALFSSCALOPPINI MET SAFFRAAN 8 kalfskoteletten5 Theelepels Bertolli Extra Vergine olijfolie1 Zakje saffraan1 dl Marsalawijn1 dl Witte wijn50 gr BloemPeper en zout Doe de Marsalawijn en de witte wijn samen in een glas en los de saffraan in het mengsel op.Zet 10 minuten opzij.Snijd de kalfskoteletten doormidden en gebruik indien [...]

Steak tartaar met een creme van wilde champignons

STEAK TARTAAR MET EEN CRÈME VAN WILDE CHAMPIGNONS STEAK TARTAAR MET EEN CRÈME VAN WILDE CHAMPIGNONS Voor de steak:300 g kalfsbiefstuk2 Rode uien20 g KappertjesTabascoPeper en zout naar smaakVoor de crème van wilde champignons:100 g Wilde champignons (naar keuze)60 ml RoomBertolli Olijfolie als smaak toevoeging Verwijder het buitenste vet van het vlees.Snijd [...]

Ga naar de bovenkant