Milkshake met Dulce de leche
Milkshake met Dulce de leche 50 g Gecondenseerde melk250 ml Slagroom100 g Dulce de Leche25 ml BERTOLLI EVOOGemalenijsblokjes Doe alle ingrediënten in een blender en meng ze goed.
Milkshake met Dulce de leche 50 g Gecondenseerde melk250 ml Slagroom100 g Dulce de Leche25 ml BERTOLLI EVOOGemalenijsblokjes Doe alle ingrediënten in een blender en meng ze goed.
BIET HUMMUS BIET HUMMUS 500 g kikkererwten, gekookt3 bieten, gekookt30 g sesamzaad pasta (sesamzaad gepureerd met olie) of tahinBertolli EVOOZout Schil de bieten, voeg zout en Bertolli EVOO toe. Bak ze 10 minuten op 190 ° C.Pureer alle ingrediënten samen tot een gelijkmatigepasta.
AVOCADO, LIMOENOLIE EN GEPOCHEERD EI AVOCADO,LIMOENOLIE EN GEPOCHEERD EI Voor de avocado:2 Avocado'sZout en peperVoor de limoenolie:100 ml Bertolli EVOORasp van 2 limoenen4 Eieren Schil de avocado's en snijd ze in stukken.Kruid ze met peper en zout, voeg enkele druppels limoensap toe en zet opzij.Voor de olie met limoen: Doe de olie [...]
CHOCOLADEBROWNIE MET BIETEN EN OLIJFOLIE CHOCOLADEBROWNIEMET BIETEN EN OLIJFOLIE 100 g Pure chocolade85 ml Bertolli Evoo2 Eieren250 g Suiker83 g Bloem2 g bakpoeder100 g Gekookte bieten Smelt de pure chocolade en meng het met een garde samen met de olijfolie.Klop in een aparte kom de eieren, suiker en een snuifje zout.Doe de [...]
RUCOLASALADE MET GRANAATAPPELVINAIGRETTE EN NOTEN RUCOLASALADE MET GRANAATAPPELVINAIGRETTE EN NOTEN 200 ml Bertolli Evoo50 ml Bertolli Balsamicoazijn1 Granaatappel60 g Pijnboompitten60 g WalnotenKerstomaatjesZoutRucola Giet de balsamicoazijn en de olijfolie in een kom en mix.Karamelliseer ondertussen de kerstomaatjes ongeveer 5minuten in Bertolli EVOO.Hak de walnoten fijn. Meng alle ingrediënten in de kom met een [...]
GRAPEFRUIT CEVICHE GRAPEFRUIT CEVICHE 400 g Zeebrasem (halfvette vis), schoongemaakt1 Bund Bosje koriander1 Grapefruit4 Limoenen30 ml Bertolli EVOO1 Rode uiZoutTijgermelk (dezelfde ingrediënten vermengd met visbouillon) Voor de ceviche: Ontgraat de filets goed en snijd ze in stukjes van ongeveer 2 cm. Zet ze opzij.Gebruik de visgraten om een visbouillon te maken door [...]
STEAK TARTAAR MET EEN CRÈME VAN WILDE CHAMPIGNONS STEAK TARTAAR MET EEN CRÈME VAN WILDE CHAMPIGNONS Voor de steak:300 g kalfsbiefstuk2 Rode uien20 g KappertjesTabascoPeper en zout naar smaakVoor de crème van wilde champignons:100 g Wilde champignons (naar keuze)60 ml RoomBertolli Olijfolie als smaak toevoeging Verwijder het buitenste vet van het vlees.Snijd [...]