Lunch

Empanadas- met provolone en kerstomaatjes

EMPANADA’S MET PROVOLONE EN KERSTOMAATJES EMPANADA’S MET PROVOLONE EN KERSTOMAATJES Voor de empanada’s:300 g Bloem90 ml Bertolli EVOO90 g Witte wijn10 g ZoutVoor de vulling:10 kerstomaatjes200 g Provolone kaasOregano1 Ei mbt sluiten empanada’s Voor de empanada's Meng alle empanada ingrediënten samen tot een het deeg egaal en glad is. Spreid het deeg [...]

Kalfsscaloppini met saffraan

KALFSSCALOPPINI MET SAFFRAAN KALFSSCALOPPINI MET SAFFRAAN 8 kalfskoteletten5 Theelepels Bertolli Extra Vergine olijfolie1 Zakje saffraan1 dl Marsalawijn1 dl Witte wijn50 gr BloemPeper en zout Doe de Marsalawijn en de witte wijn samen in een glas en los de saffraan in het mengsel op.Zet 10 minuten opzij.Snijd de kalfskoteletten doormidden en gebruik indien [...]

Steak tartaar met een creme van wilde champignons

STEAK TARTAAR MET EEN CRÈME VAN WILDE CHAMPIGNONS STEAK TARTAAR MET EEN CRÈME VAN WILDE CHAMPIGNONS Voor de steak:300 g kalfsbiefstuk2 Rode uien20 g KappertjesTabascoPeper en zout naar smaakVoor de crème van wilde champignons:100 g Wilde champignons (naar keuze)60 ml RoomBertolli Olijfolie als smaak toevoeging Verwijder het buitenste vet van het vlees.Snijd [...]

Rode tonijnfilet met russische salade

RODE TONIJNFILET MET RUSSISCHE SALADE RODE TONIJNFILET MET RUSSISCHE SALADE Voor de tonijn:400 g rode tonijnfilet (ontdooid)Zout naar smaakBertolli EVOOVoor de Russische salade:2 kleine aardappelen1 Wortel6 Radijsjes3 AugurkenMayonaise (ei, citroensap, zout en Bertolli EVOO) Snijd de radijsjes in dunne plakjes en leg ze in ijswater.Snijd de aardappelen en wortels in kleine stukjes [...]

Ga naar de bovenkant