Milkshake met Dulce de leche
Milkshake met Dulce de leche 50 g Gecondenseerde melk250 ml Slagroom100 g Dulce de Leche25 ml BERTOLLI EVOOGemalenijsblokjes Doe alle ingrediënten in een blender en meng ze goed.
Milkshake met Dulce de leche 50 g Gecondenseerde melk250 ml Slagroom100 g Dulce de Leche25 ml BERTOLLI EVOOGemalenijsblokjes Doe alle ingrediënten in een blender en meng ze goed.
Tomatensoep Tomatensoep 4 Trostomaten3 Gegrilde rode paprika’s in olie1 Sjalot100 ml Bertolli olijfolie EVOO40 ml Sherry-azijn1 Teentje knoflook10 Blaadjes basilicumPepper en zout Snijd een klein kruisje in de onderkant van de tomaten en leg ze 30 seconden in kokend water. Laat ze 30 seconden in ijswater afkoelen en verwijder het vel.Doe alle [...]
BIET HUMMUS BIET HUMMUS 500 g kikkererwten, gekookt3 bieten, gekookt30 g sesamzaad pasta (sesamzaad gepureerd met olie) of tahinBertolli EVOOZout Schil de bieten, voeg zout en Bertolli EVOO toe. Bak ze 10 minuten op 190 ° C.Pureer alle ingrediënten samen tot een gelijkmatigepasta.
GEMARINEERDE ZALM MET SESAM GEMARINEERDEZALM MET SESAM Voor de marinade:200 ml Sojasaus5 g gember50 ml Bertolli EVOOVoor de zalm:600 g Zalmfilet200 g Sesamzaadjes Rasp de gember in de sojasaus en voeg de olijfolie toe.Leg de zalm in de marinade en laat 10 minuten intrekken.Haal de vis uit de marinade, bedek hem volledig [...]
CHOCOLADEBROWNIE MET BIETEN EN OLIJFOLIE CHOCOLADEBROWNIEMET BIETEN EN OLIJFOLIE 100 g Pure chocolade85 ml Bertolli Evoo2 Eieren250 g Suiker83 g Bloem2 g bakpoeder100 g Gekookte bieten Smelt de pure chocolade en meng het met een garde samen met de olijfolie.Klop in een aparte kom de eieren, suiker en een snuifje zout.Doe de [...]
GEMARINEERDE MOSSELEN MET SINAASAPPEL GEMARINEERDEMOSSELEN MET SINAASAPPEL 500 g Mosselen (schoongemaakt)200 ml Bertolli Evoo60 ml Bertolli Witte Azijn1 Sinaasappel, sap en schil1 Limoen, schil5 g Paprikapoeder1 Wortel3 Sjalotten uitjes Verwarm de olijfolie, wijnazijn, sinaasappelschil, limoenschil en paprikapoeder met de groenten in een sauspan (de wortel moet in vier gesneden zijn en de [...]
CARPACCIO VAN CHAMPIGNONS MET GEGRATINEERDE ROOMSPINAZIE CARPACCIOVAN CHAMPIGNONS MET GEGRATINEERDE ROOMSPINAZIE 500 g ChampignonsBertolli Evoo ZoutFür den Rahmspinat:500 g Spinazie100 g RoomPeper en zoutParmezaanse kaas Maak de champignons schoon en snijd ze in dunne plakjes.Voeg zout toe en zet opzij in een bakplaat totdat de spinazie met room klaar is.Voor de spinazie met [...]
RUCOLASALADE MET GRANAATAPPELVINAIGRETTE EN NOTEN RUCOLASALADE MET GRANAATAPPELVINAIGRETTE EN NOTEN 200 ml Bertolli Evoo50 ml Bertolli Balsamicoazijn1 Granaatappel60 g Pijnboompitten60 g WalnotenKerstomaatjesZoutRucola Giet de balsamicoazijn en de olijfolie in een kom en mix.Karamelliseer ondertussen de kerstomaatjes ongeveer 5minuten in Bertolli EVOO.Hak de walnoten fijn. Meng alle ingrediënten in de kom met een [...]
GEGRILDE BABY-INKTVIS MET INKTMAYONAISE GEGRILDE BABY-INKTVIS MET INKTMAYONAISE Voor de baby-inktvis:12 Middelgrote inktvissen of octopussen2 Teentjes knoflookPeterselieBertolli EvooZoutVoor de mayonnaise:1 Ei100 ml Milde olijfolieSap van 1 citroenZout4 Zakjes inkt Maak de inktvis schoon en zet hem opzij.Hak of plet de knoflook en peterselie met de BertolliEVOO.Zout de inktvis, schroei hem in een [...]
GRAPEFRUIT CEVICHE GRAPEFRUIT CEVICHE 400 g Zeebrasem (halfvette vis), schoongemaakt1 Bund Bosje koriander1 Grapefruit4 Limoenen30 ml Bertolli EVOO1 Rode uiZoutTijgermelk (dezelfde ingrediënten vermengd met visbouillon) Voor de ceviche: Ontgraat de filets goed en snijd ze in stukjes van ongeveer 2 cm. Zet ze opzij.Gebruik de visgraten om een visbouillon te maken door [...]
WITTE ASPERGE CRÈME SOEP WITTE ASPERGE CRÈME SOEP 200 g Asperges50 ml Bertolli EVOOWater50 ml RoomWitte peper Schil de asperges en kook ze 8 minuten in gezouten water.Pureer de asperges en voeg ondertussen de room en het water van de gekookte asperges toe tot je een romige textuur hebt.Voeg, nog steeds tijdens [...]
POMPOENCHOCOLADECAKE POMPOENCHOCOLADECAKE 125 g Bloem125 g Bertolli EVOO10 g Cacaopoeder5 g Zout125 g Suiker150 g Pompoen2 g Bakpoeder2 Eieren Meng het ei goed met de suiker en klop het geheel tot er belletjes ontstaan. Voeg langzaam de olijfolie toe terwijl je het mengsel blijft roeren.Voeg de rest van de ingrediënten toe en [...]